RAMSES II

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 369 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij RAMSES II. Meer weten? Ontdek meer

9 sep 2022 om 3:15 Bezorging prima, eten zeer matig
26 aug 2022 om 21:50 Geen saus gekregen bij mijn bestelling en verkeerde drankjes. Verder was het eten prima.
24 aug 2022 om 14:58 Top, zoals altijd!!
23 aug 2022 om 19:57 Ik had aangegeven blikje Coca-Cola zero en wat krijg ik gewone Coca-Cola met suiker en de patat was er zout of was het met paprikapoeder
22 aug 2022 om 10:29 Eten was echt slecht, en smaakte oud ook waren ze de kaassticks vergeten en hadden ze geen pizza . Niet voor herhaling vatbaar
3 aug 2022 om 23:15 Eten was lekker en de levering was snel. Ik bestelde 2 schotels en een pizza, dan mag 3x invullen wel sausje je wilt per schotel, maar dan krijg je 1 lullig bakje knoflooksaus per schotel. Toen de bakjes leeg waren maar 2 halve schotels weggegooid...
3 aug 2022 om 8:21 The delivery took almost 3 hours. And it was supposed to be delivered within 2 hours. In addition, my order did not come complete. And I called the company 10 times and nobody answered the phone.
31 jul 2022 om 14:08 Gelukkig zijn jullie weer terug van vakantie
14 jul 2022 om 2:23 Patat klef, geen saus en kip gehakt ????
8 jul 2022 om 3:06 Eten was heerlijk. Vriendelijke bezorger.
30 jun 2022 om 12:56 Kwaliteit is veel beter geworden. Loaded fries en de burger waren erg goed.
15 jun 2022 om 1:34 Lekker eten en optijd gekomen!