RAMSES II

Recentebeoordeling


4 sterren uit 374 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij RAMSES II. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 13:15 Het was echt suuuper lekker!! Heel snel bezorgd en alles was lekker vers! Ik ga zeker vaker bestellen hier! Een dikke aanrader
4 feb 2023 om 1:10 Eten was heerlijk. Alleen hebben ze de opmerking erbjj helaas niet gelezen, zoals geen groenten bij de pasta en saus bij de frietjes had graag apart bij gewild. Maar ondanks dat was het heerlijk
1 feb 2023 om 17:47 Eten was top, en snelle bezorging!
9 sep 2022 om 3:15 Bezorging prima, eten zeer matig
26 aug 2022 om 21:50 Geen saus gekregen bij mijn bestelling en verkeerde drankjes. Verder was het eten prima.
24 aug 2022 om 14:58 Top, zoals altijd!!
23 aug 2022 om 19:57 Ik had aangegeven blikje Coca-Cola zero en wat krijg ik gewone Coca-Cola met suiker en de patat was er zout of was het met paprikapoeder
22 aug 2022 om 10:29 Eten was echt slecht, en smaakte oud ook waren ze de kaassticks vergeten en hadden ze geen pizza . Niet voor herhaling vatbaar
3 aug 2022 om 23:15 Eten was lekker en de levering was snel. Ik bestelde 2 schotels en een pizza, dan mag 3x invullen wel sausje je wilt per schotel, maar dan krijg je 1 lullig bakje knoflooksaus per schotel. Toen de bakjes leeg waren maar 2 halve schotels weggegooid...
3 aug 2022 om 8:21 The delivery took almost 3 hours. And it was supposed to be delivered within 2 hours. In addition, my order did not come complete. And I called the company 10 times and nobody answered the phone.
31 jul 2022 om 14:08 Gelukkig zijn jullie weer terug van vakantie
14 jul 2022 om 2:23 Patat klef, geen saus en kip gehakt ????