RAMSES II

RAMSES II Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 369 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij RAMSES II. Meer weten? Ontdek meer

9 sep 2022 om 3:15 Bezorging prima, eten zeer matig
26 aug 2022 om 21:50 Geen saus gekregen bij mijn bestelling en verkeerde drankjes. Verder was het eten prima.
24 aug 2022 om 14:58 Top, zoals altijd!!
23 aug 2022 om 19:57 Ik had aangegeven blikje Coca-Cola zero en wat krijg ik gewone Coca-Cola met suiker en de patat was er zout of was het met paprikapoeder
22 aug 2022 om 10:29 Eten was echt slecht, en smaakte oud ook waren ze de kaassticks vergeten en hadden ze geen pizza . Niet voor herhaling vatbaar
3 aug 2022 om 23:15 Eten was lekker en de levering was snel. Ik bestelde 2 schotels en een pizza, dan mag 3x invullen wel sausje je wilt per schotel, maar dan krijg je 1 lullig bakje knoflooksaus per schotel. Toen de bakjes leeg waren maar 2 halve schotels weggegooid...
3 aug 2022 om 8:21 The delivery took almost 3 hours. And it was supposed to be delivered within 2 hours. In addition, my order did not come complete. And I called the company 10 times and nobody answered the phone.
31 jul 2022 om 14:08 Gelukkig zijn jullie weer terug van vakantie
14 jul 2022 om 2:23 Patat klef, geen saus en kip gehakt ????
8 jul 2022 om 3:06 Eten was heerlijk. Vriendelijke bezorger.
30 jun 2022 om 12:56 Kwaliteit is veel beter geworden. Loaded fries en de burger waren erg goed.
15 jun 2022 om 1:34 Lekker eten en optijd gekomen!